Typisch jij, bij GMB

Wie je ook bent, en wat je ook kunt, je draagt bij GMB op een unieke manier bij aan onze projecten. Op jóuw manier, met jóuw karakter, jóuw drijfveren, jóuw talenten. Dat is typisch jij. En het is dan weer typisch GMB dat we jou daarin zien en ruimte geven. 

Je krijgt volop kansen jezelf te ontwikkelen. We gaan voortdurend nieuwe uitdagingen aan. Realiseren nieuwe oplossingen, maken ons nieuwe technologieën eigen of passen onze kennis in compleet andere omgevingen toe. En keer op keer kan jíj het verschil maken. Met jouw specifieke kennis, vaardigheden, ervaring of drijfveren. Of je nu engineer, betontimmerman, projectleider of shovelmachinist bent. Of je nu jong en leergierig bent of ervaren en leidinggevend. We zijn benieuwd wie jij bent en wat jouw kracht is.

Een unieke werkgever groot, maar klein

We zijn groot. Tel maar uit. vijfhonderdvijftig medewerkers. Projecten met een omvang van enkele tot tientallen miljoenen euro’s. Een werkgebied dat heel Nederland omvat. Jaarlijks zo’n 180 miljoen euro omzet. Dat is groot genoeg om te investeren in een professionele organisatie. Dat zie je aan alles: van systemen in de backoffice tot materieel op de projecten. En met de projecten die wij aangaan, halen we geregeld de vakpers. Gewoon door de manier waarop we opdrachtgevers helpen hun ambitie tot een succes te maken. 

Maar we zijn ook klein. Ga maar na. In werkelijkheid bestaan we uit zes clusters, waarvan de grootste 120 medewerkers telt. We hebben de no-nonsense houding van een familiebedrijf; wars van bureaucratie en hokjesgeest. Als we onze opdrachtgever iets beloven, voelen we ons daar verantwoordelijk voor. Punt uit. Dat is een verantwoordelijkheidsgevoel, een loyaliteit die de markt verbaast - en tegelijk vertrouwen inboezemt. Het is een mentaliteit die voorbehouden lijkt te zijn aan kleine bedrijven, maar die in onze genen is verankerd. Dat creëert een unieke werkomgeving. Elke medewerker kan zoveel verantwoordelijkheid krijgen als hij wil. En elk individu is belangrijk binnen het team. Kom maar op dus!

Stagiair of afstudeerder? Welkom!

Als mbo-, hbo- of wo-student krijg je een mooie tijd bij GMB. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, ervaring op te doen en te leren van onze vakmensen. We ondersteunen je zo goed mogelijk bij je opdrachten en projecten. En dat is niet voor niets. Het is voor jou belangrijk dat deze periode veel toevoegt aan je persoonlijke ontwikkeling. Tegelijk zijn wíj benieuwd naar de kennis en inzichten die jij meebrengt. Met jouw specifieke aandachtsgebied kan je ons vast inspireren en een stap verder helpen.

Kennissessies: goed voor je ontwikkeling Opleiding en training: graag!

Deel jouw unieke kennis met collega’s door middel van kennissessies. En omgekeerd: verrijk je kennis (van andere disciplines) door deel te nemen aan deze interactieve sessies. Tijdens zo’n kennissessie kunnen allerlei vakgerelateerde onderwerpen worden toegelicht en uitgediept. Kennis delen én opdoen: het draagt bij aan jouw brede ontwikkeling als professional.

Doorgroeimogelijkheden: ruimte genoeg... Opleiding en training: graag!

Bij GMB kan je in alle opzichten doorgroeien, zowel verticaal als horizontaal. De een heeft ambities om verantwoordelijk te worden voor projecten, teams of afdelingen. Maar in onze veelzijdige organisatie kan je ook groeien door je in te zetten voor andere disciplines of in andere rollen. We zijn niet zo van de strikte hokjes. Waar jij ruimte voor ontwikkeling ziet, helpen wij jou die te pakken. 

POP's: ontwikkel jouw unieke competenties Opleiding en training: graag!

Nee, persoonlijke ontwikkelplannen (POP’s) zijn geen verplicht nummertje bij GMB. Een POP is voor iedereen die gericht aan zijn ontwikkeling wil werken, ondersteund door de specialisten van hrm en je leidinggevenden. Ontdek je waar jij goed in bent? Ontwikkel je nieuwe interesses of doe je ervaringen op die om méér vragen? Jouw POP wordt – als het aan ons ligt – de blauwdruk van je ideale carrièrepad!

Denktanks Opleiding en training: graag!

Als organisatie staan we steeds voor nieuwe uitdagingen. Ontwikkelingen in de wereld, in de sector en/of binnen GMB vragen om een visie én om actie. Denk bijvoorbeeld aan de circulaire economie. Dat is zo’n thema waarmee jij je kan bemoeien als je deelneemt aan een denktank. Zo’n denktank vormt een projectgroep met mensen die zich betrokken voelen bij het thema. Een geweldige mogelijkheid voor jou om je unieke competenties op een andere manier in te zetten.

Opleiding en training: graag! Opleiding en training: graag!

Wil jij je verdiepen in een aspect van je vak? Wil je concrete vaardigheden ontwikkelen óf jezelf klaarstomen voor het volgende niveau? Bij GMB zien we dat graag, en we helpen je door opleidingen en trainingen te faciliteren. 

Drijfverenprofiel: wat geeft jou energie? Opleiding en training: graag!

Kom jij bij GMB werken op kantoor of als leidinggevende in de realisatie? Dan doe je – als je dat wilt - de zogenaamde Management Drives-scan. Daar rolt een kleurenprofiel uit dat precies laat zien wat jou motiveert en energie geeft. We delen deze profielen via een app onderling én zelfs met strategische klanten. Zo doe jij inzicht op in jezelf en benut je in elke samenwerking jouw unieke kracht!

Taofik Bouaouiouach

Taoufik Bouaouiouach - Monteur elektrotechniek technische dienst

"Bij GMB heb je veel vrijheid in je werk. Ze rekenen op je, maar je mag je werk op je eigen manier invullen. Ze faciliteren alles wat je daarvoor nodig hebt en als je hulp nodig hebt krijg je die ook. "

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Projecten waar we trots op zijn

Dijkverbetering HOP

Wat wordt jouw rol?
Vragen? Stuur een appje!