GMB traineeship

Wat ga jij doen na je studie Civiele techniek, Technische bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde? Werken of (toch) doorleren? Bij GMB kan dat beide in ons traineeship! Samen met jou stippelen we de route uit naar jouw ideale baan en stomen we je klaar voor een betekenisvolle carrière bij GMB. Heb je toch interesse of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

GMB traineeship

Als trainee bij GMB werk je aan de mooiste projecten in de Nederlandse waterwereld. Je leert ons bedrijf goed kennen, doordat je in twee jaar tijd diverse functies vervuld binnen de clusters Waterkwaliteit & installaties, Waterveiligheid & constructies, Haven & industrie en Services. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van ontwerp, voorbereiding en uitvoering. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als werkvoorbereider op dijkverzwaringsprojecten. Of misschien draai jij liever mee in de uitvoering waarin je veel schakelt met opdrachtgevers en collega’s. Er zijn uitdagingen genoeg en aan het einde van het traineeship kijken we samen met jou welke rol in ons bedrijf het beste past.

GMB heeft uitdagende ambities voor de komende jaren. In 2030 willen we bijvoorbeeld volledig circulair werken. Ook zetten we grote stappen om digitalisering concreet te maken op onze projecten. Om deze doelen waar te maken zoeken we doorzetters, die ons helpen om deze ambities waar te maken. Samen met jou stellen we een persoonlijk programma op, met aandacht voor jouw persoonlijke ambities en drijfveren. 

Werken bij GMB: verbinding met collega’s en opdrachtgevers

GMB is een veelzijdig bedrijf. We realiseren en renoveren onder meer dijken, haventerreinen, windmolenfundaties, rioleringen, gemalen, waterzuiveringsinstallaties en slibverwerkingsinstallaties. Naast deze projecten verwerken we het slib van rioolwaterzuiveringsinstallaties in onze eigen fabrieken. Voor onze opdrachtgevers – van overheden tot ondernemingen – zijn we een partner voor zowel grote als kleine projecten. De manier waarop we deze uitdagingen aangaan, is typisch GMB.

GMB is een familiebedrijf waar we  veel waarde hechten aan samenwerken. Samen met elkaar en onze opdrachtgevers pakken we de grootste uitdagingen aan. Er hangt hier een ontspannen sfeer, collega’s lopen makkelijk bij elkaar binnen. Zo werken wij het beste. 

Traineeship op maat

Bij GMB staat een persoonlijke aanpak centraal. Ook ons traineeship is vanuit deze visie opgezet. Wij vinden het belangrijk dat het traineeship verbinding creëert tussen de ambities en doelen van de trainees en die van GMB. Zo kan jij je optimaal ontwikkelen én voegen we waarde toe aan de organisatie. We gaan samen op zoek naar jouw drijfveren en je hebt zelf de regie over jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen, het traineeship doorloop je samen met je medetrainees en je buddy.

Door het brede scala aan werkzaamheden bij GMB, kun je gedurende het traject onderzoeken wat het beste bij jou past. Naast de verschillende werkzaamheden laten we ook de vakinhoudelijke trainingen, het programma persoonlijke ontwikkeling, de projectbezoeken en overige opdrachten aansluiten op jouw doelen en ambities.

Twee jaar aan uitdagingen

Het traineeship bij GMB duurt twee jaar, waarin je minimaal twee functies binnen de diverse clusters van GMB vervult. Gedurende deze twee jaar ben je vier dagen in de week aan het werk en één dag in de week besteed je aan je ontwikkeling zoals persoonlijke en vakinhoudelijk ontwikkeling, veiligheid, gezamenlijke trainee-opdrachten en projectbezoeken. Dit doe je zelfstandig of met je mede trainees. We beginnen het traineeship met het opstellen van je persoonlijk ontwikkelingsplan en het bepalen van  een geschikte functie voor je eerste jaar. Stapsgewijs geven we samen invulling aan het eerste jaar. Gedurende dit eerste jaar bereiden we ook de invulling van het tweede jaar voor.

Vanuit het door jou opgestelde ontwikkelingsplan geven we samen vorm aan de ‘ontwikkeldagen’ met persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, projectbezoeken en interne opdrachten die je samen met je mede trainees uitvoert. Een overzicht van deze ontwikkeldagen zie je in het schema.  

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het komende traineeship op de vacaturepagina.

Solliciteer direct

Vragen?

Neem contact op met:
Suzanne Kuin
HRM-adviseur
  06-22 55 62 31
  06-22 55 62 31

Vragen? Stuur een appje!