GMB in het kort

Vat GMB maar eens samen! We zijn een familiebedrijf met nogal gevarieerde activiteiten. Je kunt in ons een gerenommeerde dijkenbouwer zien. Maar ook een specialist in rioleringstechnieken. We ontwerpen en bouwen een complete waterzuiveringsinstallatie. En we hebben óók vestigingen waar we organisch slib omtoveren tot meststof. 

Dat is zo gekomen omdat we ondernemend zijn én opdrachtgevers altijd willen helpen. Ook als we daarmee nieuwe uitdagingen moeten aangaan. We zijn daardoor allang niet meer de grond-, weg- en waterbouwaannemer uit 1963 (het jaar waarin we begonnen). We zijn groot en veelzijdig geworden, en tegelijk klein gebleven.

  • 550 medewerkers
  • Zes clusters
  • Locaties in o.a. Opheusden, IJhorst, Heerjansdam, Kampen, Berkel en Rodenrijs, Heemskerk, Zutphen en Tiel

Uitdaging verbindt

GMB Services
GMB Leidingtechnieken
GMB BioEnergie
GMB Waterkwaliteit & installaties
GMB Waterveiligheid & constructies
GMB Haven & industrie

Hierboven zie je onze zes clusters. Samen dragen we bij aan méér veiligheid, een schonere wereld en een doelmatige omgang met grondstoffen en energie. Want dát zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan. Uitdagingen die wij samen met hen aangaan. Ze weten het: als GMB ervoor tekent, komt het goed. Dat is de kern van onze belofte. Uitdaging verbindt.

Meer weten over GMB en onze activiteiten? Kijk op www.gmb.eu.

Projecten waar we trots op zijn

Lars Hesselink

Lars Hesselink - innovatie engineer

"GMB voelt als een grote familie. Elk project dat ik zie of waar ik aan meewerk, daar ben ik trots op."

Al 60 jaar een familiebedrijf

In 1963 begon Gerrit Jan van de Pol - oorspronkelijk boer in Opheusden - met zijn zoons een aannemersbedrijf. Ze namen uiteenlopende werken aan, veelal op het snijvlak van land en water. Harde werkers waren het, en ze gingen geen uitdaging uit de weg. Van ingewikkelde contracten hadden ze nooit gehoord. In die eerste jaren waren het hun ‘blauwe ogen’ waarop opdrachtgevers vertrouwden.

Vader en zijn zoons: ze hielden van uitdagingen. En terwijl de kennis in het bedrijf groeide en de projecten in omvang en complexiteit toenamen, bleef het hart van de familie voelbaar kloppen. Sámen prestaties neerzetten; dat is wat de kartrekkers en doordouwers van vroeger dreef. En dat verbindt nu nog steeds de ruim 550 medewerkers van GMB. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. 

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Een familiebedrijf waarin
jouw unieke kracht telt.

Typisch jij. Bij GMB.

Lees meer

 

Vragen? Stuur een appje!