Uitdaging verbindt?
Ook zó…

Samen presteren. Dat zit diep in de cultuur van ons familiebedrijf. En dan is niet alleen het presteren belangrijk, maar ook het sámen. Een gemiddeld jaar telt dan ook genoeg momenten om collega’s te ontmoeten. Vaak naast het werk – met ontmoeting en ontspanning als belangrijkste ingrediënten.

JonGMB

Als twintiger onder de GMB’ers werk je vast en zeker óók samen met oudere collega’s. Maar vier keer per jaar ontmoet je leeftijdgenoten tijdens sessies van JonGMB. We bespreken een actueel onderwerp en maken het vooral gezellig met een activiteit buiten het bedrijf. Gewoon, omdat dat leuk is, wederzijds herkenning geeft én inspireert. 

Samen Sportief

Een jaarlijks evenement voor alle GMB’ers die graag sportief bezig zijn. En die zijn er genoeg: mountainbikers, racefietsers, wandelaars, enzovoort. We zetten mooie routes uit, met stopplaatsen voor versnaperingen en een lunch. Een geweldige manier om elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom. Jij, je partner, relaties, je vrienden, vrienden van je vrienden: uitdaging verbindt!

Borrelen

Of we nu op vrijdag de week afsluiten of het jaar, of het nu Kerst wordt of zomervakantie: we vieren het met een borrel. Kleinschalig en informeel, met een tafeltennistafel en een paar hapjes, of compleet met barbecue of stamppottenbuffet. Bij GMB kennen we alle varianten…

Jubilarissen

We hebben er genoeg binnen GMB. De medewerkers die 12,5 jaar in dienst zijn. Volhouders die al 25 jaar GMB’er zijn. En de rasechte seniors, die al 40 jaar blauw bloed hebben. Afhankelijk van het aantal jaren, geven we hier veel of héél veel aandacht aan. We zijn trots op al die jubilerende collega’s, op hun inzet, hun kennis en hun relaties met onze klanten.

Zomerevent 

Kort voor de zomervakantie komen we bij elkaar als medewerkers (en partners) van GMB. Tijdens dit evenement gaat het vooral om plezier maken en genieten. Uiteraard blikken we samen terug op de mooie projecten en kijken we vooruit naar de plannen voor het najaar. Maar bovenal genieten we van lekker eten en een drankje en toosten we op een mooie zomer.   

Personeelsuitjes

We gaan er elk jaar een keer samen op uit, als medewerkers van een cluster. Karten, puzzeltochten, stadswandelingen, kookworkshops, Solex-ritten: je kunt allerlei activiteiten verwachten. En altijd monden ze uit in een culinaire verrassing. De personeelsuitjes dragen zeker bij aan de teamgeest!

Veiligheidsdag

De naam zegt het al. We houden ons een hele dag expliciet bezig met veiligheid. Dat doen we gezamenlijk, als medewerkers van een cluster. Meestal in januari of februari. Een mooie start van een jaar veilig werken. Een start die bijdraagt aan bewustwording, kennis en vaardigheden met betrekking tot veiligheid.

Fonds Maatschappelijke Ondersteuning (FMO)

Een deel van de winst van GMB gaat naar het FMO. Een fonds dat uiteenlopende goede doelen kan ondersteunen en waar jij als betrokken medewerker een beroep op kan doen. Maar ook relaties kunnen een goed doel initiëren. Als het maar gaat om projecten in ontwikkelingslanden, projecten met een specifiek sociaal belang óf om maatschappelijke culturele projecten.

Studiefonds

Stichting Studiefonds GMB heeft als doel om scholing, vorming en studie te bevorderen van kinderen van werknemers.

Een toelage uit het studiefonds is een extra steuntje in de rug. Een aanvraag is mogelijk voor kinderen die een fulltime dagopleiding volgen in het voortgezet onderwijs, (voorbereidend) middelbaar- of hoger beroepsonderwijs of wetenschappelijk onderwijs.

Hendrik Jan Brand

Hendrik Jan Brand - timmerman

"De borrel op de vrijdagmiddag kan ik wel waarderen. Dat soort dingen houdt de club bij elkaar."

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Projecten waar we trots op zijn

Bouw en onderhoud afvalwaterinstallatie Danone

Wat wordt jouw rol?
Vragen? Stuur een appje!