Stage en afstuderen

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage met goede begeleiding? Wij hebben plek voor ambitieuze studenten en afstudeerders. Of je nu komt voor een snuffelstage, een meewerkstage, een specifieke praktijkopdracht, of een afstudeerproject, je bent van harte welkom! 

Stagelopen is de ideale manier om kennis te maken met de praktijk. Welk werkveld spreekt je aan? Welke functie past bij jou? Bij GMB geven we je graag de kans om te ontdekken wat je interesses zijn en waar je vaardigheden liggen. We nemen je mee in projecten en afhankelijk van het type stage dat je loopt, krijg je natuurlijk ook je eigen taken en verantwoordelijkheden.

Begeleiding

Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je stage haalt, stemmen we van tevoren goed af hoe je stage of afstudeerproject eruit komt te zien. Wat zijn bijvoorbeeld de vereisten vanuit je opleiding? En welke wensen heb je zelf? Je krijgt natuurlijk een vaste begeleider, maar je zult merken dat ook andere collega’s je graag helpen.

Werk-leertrajecten

Wil je werken en leren tegelijk en uiteindelijk je diploma halen? Dat kan bij ons. Als erkend leerbedrijf leiden we vakmensen op via de beroepsbegeleidende leerweg, ofwel via het BBL-traject. Je krijgt een leer-werkovereenkomst voor de duur van je opleiding. Eén dag per week ga je naar school, de andere vier dagen leer je in de praktijk.

Jong GMB

Tijdens je stage krijg je ook de kans om kennis te maken met Jong GMB. Met deze ‘club’ van GMB-ers onder de dertig ondernemen we allerlei activiteiten. We werken aan onze ontwikkeling binnen het bedrijf, maar we organiseren ook allerlei (werkgerelateerde) uitjes en activiteiten. Als stagiair mag je natuurlijk gewoon mee!

Ben je een VMBO-, HAVO-, VWO-, MBO-, HBO- of WO-student? Neem dan contact op met afdeling HRM via vacature@gmb.eu of bel naar 088 - 88 54 000.

Informatie voor scholen

Kennis delen vinden we niet alleen leuk, we zien het ook als onze verantwoordelijkheid. Daarom kunnen ook scholen die interesse hebben in gastcolleges en projectbezoeken contact met ons opnemen

Als aankomend vakman of -vrouw assisteer je bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied waarin jij je wilt specialiseren. Je werkt in verschillende omgevingen aan allerlei projecten. Soms werk je op een bouwterrein of aan de weg, soms langs het water of in een buitengebied. Je leert ook met allerlei materieel, handgereedschappen en meetinstrumenten te werken. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt.

Mooie GMB projecten