Joep IJzerman

Junior werkvoorbereider GMB Waterkwaliteit & installaties 

Wat is typisch jij?  

“Samen iets moois maken! Dat is waar ik blij van word. Of het nu is in mijn werk of in mijn vrije tijd. Zo ben ik als student gestart met een eigen hoveniersbedrijfje. Een mooie manier om wat bij te verdienen.

GMB is mijn eerste werkgever. In het begin was het best nog even wennen. Tijdens je studie leer je veel, maar de praktijk is toch weer anders. De stap van studie naar werk vond ik best lastig. Daarbij is de watersector een aparte wereld met zijn eigen systemen en werkwijzen. Mijn studie werktuigbouwkunde is een prima basis maar nu is het echte leren pas begonnen. Het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk. Overigens hoor ik van veel studievrienden dat ze in het begin nog even zoekende zijn. Het is dus ook misschien wel iets wat hoort bij een eerste baan.

Ik ben blij met de kans die ik krijg bij GMB. Het is een werkgever die bereid is om te investeren in medewerkers. Dat merk ik duidelijk iedere dag. Ik kan met vragen goed bij collega’s terecht.” 

Wat is typisch GMB?  

“Mijn werkzaamheden zijn vrij divers. Zo ben ik bezig met de werkplannen, inkoop en kijk mee met het ontwerp. De samenwerking met anderen vind ik echt wel typisch iets voor GMB. Bij het project in Beverwijk werken we bijvoorbeeld met veel bedrijven samen. En die samenwerking moet goed zijn. Als ik bijvoorbeeld iets aanpas binnen mijn scope van werkzaamheden, dan kan dat consequenties hebben voor de andere samenwerkingspartners. Deze dynamische omgeving maakt het een mooie uitdaging.“

 

Ben jij nét als Joep een technisch talent met passie voor je vak?  

Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij GMB zijn we altijd op zoek naar gedreven medewerkers met een technische achtergrond. In bijvoorbeeld de werktuigbouwkunde of civiele techniek. Bekijk onze vacatures op onze website of neem contact met ons op. En als je nog niet precies weet wat bij je past of welke ervaring je nodig hebt, dan denken we graag met je mee. We horen graag van je! 

Bekijk onze vacatures

Bekijk alle vacatures

Projecten waar we trots op zijn

Assemblagehal SIF Group B.V.

Wat wordt jouw rol?
Vragen? Stuur een appje!